Beranda >

Berita > Corona oh Corona


27 Maret 2020

Corona oh Corona

Corona aduh corona
Panyakit asal ti China
Nyebar ka Indonesia
Ngariweuhkeun kabeh jalma

Sasalaman oge ulah
Komo sholat berjamaah
Jum'atan oge di imah
Sabab sieun gering parah

Eling-eling jalma-jalma
Ulah sieun ku corona
Maot mah enggeus ajalna
Ti gusti Allah ta'ala

Ari waspadamah kajeun
Asal ulah leluewiheun
Komo nepi ka ninggalkeun
Kana kawajiban anjeun

Tambahkan Komentar
Nama :
Website :
Email :
Komentar :
Kode Verifikasi :
   
     
Komentar Masuk